Steven De Smedt

Steven De Smedt

Dierenarts

Tijdens mijn jeugd ben ik continu omringd geweest door huisdieren. Met een huisarts als vader werd bij mij de nodige interesse in de medische sector gecreëerd en al snel had ik besloten dat ik dierenarts wou worden.
Ik liet mijn thuis in Booischot achter om te gaan studeren in Gent en na mijn studies kon ik meteen aan de slag in een grote groepspraktijk. Na 5 jaar daar gewerkt te hebben vond ik de tijd rijp om terug te keren en zelf aan een eigen weg te beginnen.
Samen met mijn vriendin Sanne en onze katten verhuisden we terug naar Booischot en startten we een praktijk op in Heist-op-den-Berg. Ondertussen hebben we naast onze 2 katten (Guust & Odille) en ook een hond (Casper) en konijnen (Pepper & Ragout) in huis gehaald. Tijdens mijn vrije tijd hou ik mij bezig met onze dochters Milou en Louise en wekelijks kan je mij ook in de Heistse Harmonie Rust Roest terugvinden.
Sanne De smaele

Sanne De smaele

TLC-verantwoordelijke

Ik ben afkomstig van Zottegem. Daar leerde ik Steven kennen als één van de gezichten van een groepspraktijk in die regio. Al snel klikte het tussen ons en na wat planwerk zagen we het alle twee zitten om in Heist-op-den-Berg een praktijk op te starten.
Ik verhuisde mee richting Heist-op-den-Berg en werk hier nu als kleuterjuf. Je zal mij dan ook niet altijd op de praktijk zien.
Als ik tijd over heb steek ik een handje toe en zorg ik voor extra aandacht voor de dieren. TLC staat immers voor Tender, Love & Care.
In mijn vrije tijd geniet ik van onze katten Odille en Guust. Daarnaast trek ik er regelmatig op uit met onze hond Casper. Tot op de praktijk!

Kwaliteitsvolle diergeneeskunde is onze missie

015 / 762 764

Paul Van Roosbroecklaan 46, Heist-op-den-Berg